Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Select FC F.C. Breznica
"E" Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zoletić is nu in balbezit. Baćević verovert de bal door een tackle van achteren. Baćević probeert naar een medespeler te passen. Ranović rent richting de bal. Ranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Select FC - F.C. Breznica 0:1

5e minuut.
Tijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Tijanić passt de bal zonder na te denken. Ranović is nu in balbezit. Ranović schiet op doel. Đajić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Popadić speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vukadinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kapisoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Select FC - F.C. Breznica 1:1

24e minuut.
Zoletić geeft een lange en hoge pass. Mešter kopt de bal weg. Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bračanov speelt de bal door. Tijanić is nu in balbezit. Tijanić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Popadić rent richting de bal. Šupić verovert de bal door een tackle van achteren. Šupić passt de bal zonder na te denken. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Šestić probeert naar een medespeler te passen. Mešter is nu in balbezit. Mazić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Select FC 56%, F.C. Breznica 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Select FC - F.C. Breznica 1:1

47e minuut.
Baćević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoletić verovert de bal door een tackle van achteren. Zoletić speelt de bal door. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović geeft een hoge lob. Crnogorčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Select FC - F.C. Breznica 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Bračanov de bal. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bračanov. Bračanov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ranović haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lubura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijanić schiet op doel. Stevović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Select FC 39%, F.C. Breznica 61%.
Select FC - F.C. Breznica 2:1