Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragana MONTENEGRO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rakočević speelt de bal door. Daar is Vanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelić rent richting de bal. Vanić onderschept slim de pass. Vanić draait met de bal, schiet en ... Avdalović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dragana - MONTENEGRO 0:1

4e minuut.
Kalajdžić speelt de bal door. Begović is nu in balbezit. Met opzet legt Rakočević zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rakočević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rakočević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Klungelig pakt Begović de bal. Kalajdžić rent richting de bal. Kaluđerović onderschept slim de pass. Begović onderschept slim de pass. Begović draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Ljubičić heeft problemen om de bal te vangen. Batrović speelt de bal door. Ljubičić is nu in balbezit. Vanić onderschept slim de pass. Vanić draait met de bal, schiet en ... Avdalović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kaluđerović probeert de bal met de borst te controleren. Grubač is nu in balbezit. Grubač passt de bal in één keer door. Begović rent richting de bal. Begović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kalajdžić is nu in balbezit. Vučić is nu in balbezit. Vučić passt de bal zonder na te denken. Begović is nu in balbezit. Begović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragana 68%, MONTENEGRO 32%.
dragana - MONTENEGRO 0:1

53e minuut.
Vučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović onderschept slim de pass. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović rent richting de bal. Begović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dragana - MONTENEGRO 1:1

61e minuut.
Lelić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanić rent richting de bal. Vanić passt de bal in één keer door. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zvicer rent richting de bal. Zvicer geeft een lange en hoge pass. Kalajdžić met een sublieme pass. Begović rent richting de bal. Begović schiet op doel. Čupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dragić rent richting de bal. Dragić geeft een lange en hoge pass. Panić is nu in balbezit. Grubač verovert de bal door een tackle van achteren. Grubač geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragana 41%, MONTENEGRO 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dragana - MONTENEGRO 1:1