Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nisker MONTENEGRO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sredić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panić. Sredić raakt geblesseerd tijdens het duel. Popović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radović heeft problemen om de bal te vangen. Anđelković is nu in balbezit. Anđelković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nisker - MONTENEGRO 1:0

23e minuut.
Radović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aničić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nisker 48%, MONTENEGRO 52%.
nisker - MONTENEGRO 1:0

47e minuut.
Sredić rent richting de bal. Panić is nu in balbezit. Panić geeft een lange en hoge pass. Sredić heeft problemen om de bal te vangen. Sredić draait met de bal, schiet en ... Čupić bokst de bal weg.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Čupić niet meer kan verder spelen. Krunovac komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stulić passt de bal in één keer door. Vanić rent richting de bal. Ristović begaat een overtreding. Ristović krijgt een gele kaart. Vanić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vučić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kaluđerović kopt de bal weg. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanić is nu in balbezit. Lugonjić is nu in balbezit. Lugonjić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Radović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aničić met een snelle inworp. Đapić rent richting de bal. Đapić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Anđelković rent richting de bal. Vučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelković begaat een overtreding. Anđelković krijgt een gele kaart. Vučić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vučić kan niet meer verder spelen. Medanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nisker 53%, MONTENEGRO 47%.
nisker - MONTENEGRO 1:0