Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk jovan Select FC
Normal Tactiek "E"
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Ćosić rent richting de bal. Ćosić probeert naar een medespeler te passen. Đajić rent richting de bal. Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Milenković rent richting de bal. Milenković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pandurica met een snelle inworp. Ćosić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fk jovan - Select FC 1:0

21e minuut.
Parović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parović geeft de bal voor. Klungelig pakt Đajić de bal. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vukadinović rent richting de bal. Parović verovert de bal door een tackle van achteren. Parović passt de bal met de wreef. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk jovan - Select FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk jovan 40%, Select FC 60%.
fk jovan - Select FC 2:0

47e minuut.
Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović geeft de bal voor. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk jovan - Select FC 2:1

50e minuut.
Vukašinović is nu in balbezit. Đajić is nu in balbezit. Vukašinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đajić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Ćosić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ružić komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Stevanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ... Vukašinović heeft problemen om de bal te vangen. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Đajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk jovan 54%, Select FC 46%.
fk jovan - Select FC 2:1