Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sminkice dragana
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vanić passt de bal zonder na te denken. Marinović met een sublieme pass. Brajlović heeft problemen om de bal te vangen. Begović rent richting de bal. Begović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zvicer geeft een hoge lob. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinović rent richting de bal. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bajković onderschept slim de pass. Bajković probeert naar een medespeler te passen. Vanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanić draait met de bal, schiet en ... Avdalović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sminkice - dragana 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Vukašinović de bal. Todorić rent richting de bal. Todorić geeft een lange en hoge pass. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zvicer probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budimir met de inworp. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sminkice 54%, dragana 46%.
Sminkice - dragana 1:0

50e minuut.
Zvicer onderschept slim de pass. Marinović rent richting de bal. Marinović speelt de bal door. Begović is nu in balbezit. Begović schiet op doel. Banović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sminkice - dragana 1:1

52e minuut.
Samardžić rent richting de bal. Inworp. Samardžić met een snelle inworp. Marinović is nu in balbezit. Marinović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Brajlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinović probeert naar een medespeler te passen. Samardžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžić schiet op doel. Banović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sminkice 63%, dragana 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sminkice - dragana 1:1