Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MONTENEGRO Jezero
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kaluđerović is nu in balbezit. Bušić verovert de bal door een tackle van achteren. Bušić probeert naar een medespeler te passen. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Medanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić begaat een overtreding. Medanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Radović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONTENEGRO 46%, Jezero 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MONTENEGRO - Jezero 0:0

52e minuut.
Medanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Medanović passt de bal in één keer door. Ikodinović met een sublieme pass. Jauković is nu in balbezit. Jauković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kaluđerović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šakotić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jauković is nu in balbezit. Jauković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Medanović is nu in balbezit. Jauković onderschept slim de pass. Jauković speelt de bal door. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap. Krunovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Jauković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikodinović rent richting de bal. Jauković onderschept slim de pass. Daar is Mrkaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONTENEGRO 54%, Jezero 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MONTENEGRO - Jezero 0:0