Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nisker Select FC
Normal Tactiek "E"
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Avramović geeft een lange en hoge pass. Sredić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sredić probeert naar een medespeler te passen. Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Šupić is nu in balbezit. Šupić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radinović de bal. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nisker - Select FC 0:1

18e minuut.
Aničić geeft een lange en hoge pass. Đapić is nu in balbezit. Šupić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šupić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Lubura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sredić met een snelle inworp. Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radinović verovert de bal door een tackle van achteren. Radinović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maljković de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Rafailović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Prlainović rent richting de bal. Prlainović passt de bal zonder na te denken. Anđelković is nu in balbezit. Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić schiet op doel. Stevović bokst de bal weg.

45e minuut.
Rosandić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Popović de bal. Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović draait met de bal, schiet en ... Maljković krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nisker 53%, Select FC 47%.
nisker - Select FC 0:1

50e minuut.
Matović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šestić de bal. Aničić probeert naar een medespeler te passen. Anđelković rent richting de bal. Anđelković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Avramović passt de bal in één keer door. Sredić is nu in balbezit. Sredić speelt de bal door. Anđelković bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sredić met de inworp. Đapić is nu in balbezit. Đapić passt de bal met de wreef. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Šestić geeft een hoge lob. Avramović is nu in balbezit. Avramović passt de bal in één keer door. Anđelković is nu in balbezit. Anđelković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nisker 50%, Select FC 50%.
nisker - Select FC 0:1