Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Livada marlon234
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rašković onderschept slim de pass. Dragišić verovert de bal door een tackle van achteren. Dragišić geeft een lange en hoge pass. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dragišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragutinović onderschept slim de pass. Dragutinović speelt de bal door. Lekić is nu in balbezit. Lekić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Đurašković probeert naar een medespeler te passen. Ivezić geeft een hoge lob. Popović kopt de bal weg. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Šurbatović kan de bal niet met de borst controleren. Lekić is nu in balbezit. Šurbatović is nu in balbezit. Lekić onderschept slim de pass. Lekić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Minić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dapčević met een snelle inworp. Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mlinarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarević geeft de bal voor. Karić kopt de bal weg. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašković geeft de bal voor. Vojčić is nu in balbezit. Đurašković onderschept slim de pass. Đurašković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Đurašković passt de bal zonder na te denken. Ivezić rent richting de bal. Vojčić is nu in balbezit. Đurašković rent richting de bal. Đurašković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 43%, marlon234 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Livada - marlon234 0:0

47e minuut.
Đurašković verovert de bal door een tackle van achteren. Đurašković passt de bal zonder na te denken. Mlinarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić verovert de bal door een tackle van achteren. Lekić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Puričević haalt uit met een fantastische trap. Minić kopt de bal weg. Kapor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Karić onderschept slim de pass. Karić geeft een lange en hoge pass. Šurbatović rent richting de bal. Lekić verovert de bal door een tackle van achteren. Lekić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - marlon234 1:0

82e minuut.
Minić passt de bal zonder na te denken. Mlinarević probeert naar een medespeler te passen. Vojčić rent richting de bal. Vojčić geeft een hoge lob. Puričević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 45%, marlon234 55%.
Fk Livada - marlon234 1:0