Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JEBAM TI M Kom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Daar is Pantović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melić is nu in balbezit. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pantović verovert de bal door een tackle van achteren. Pantović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JEBAM TI M - Kom 1:0

16e minuut.
Daar is Dugonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugonjić geeft de bal voor. Vitezović rent richting de bal. Melić verovert de bal door een tackle van achteren. Melić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Đilas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirković met de inworp. Bušković is nu in balbezit. Bušković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JEBAM TI M - Kom 1:1

22e minuut.
Miladinović kopt de bal weg. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gašević probeert naar een medespeler te passen. Pantović is nu in balbezit. Gligorić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gligorić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gligorić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pantović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pantović kan niet meer verder spelen. Šestić komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Šestić probeert naar een medespeler te passen. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerić begaat een overtreding. Šerić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gašević speelt de bal door. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić passt de bal in één keer door. Melić is nu in balbezit. Melić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JEBAM TI M - Kom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JEBAM TI M 37%, Kom 63%.
JEBAM TI M - Kom 2:1

48e minuut.
Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Melić is nu in balbezit. Melić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vitezović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JEBAM TI M - Kom 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JEBAM TI M 36%, Kom 64%.
JEBAM TI M - Kom 3:1
Kom