Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Livada STARI AERDROM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Nušić is nu in balbezit. Đurašković onderschept slim de pass. Đurašković met een sublieme pass. Lekić rent richting de bal. Lekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković onderschept slim de pass. Đurašković passt de bal zonder na te denken. Lekić heeft problemen om de bal te vangen. Lekić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - STARI AERDROM 1:0

15e minuut.
Lekić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karić de bal. Karić met een sublieme pass. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Karić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić onderschept slim de pass. Šantić passt de bal zonder na te denken. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jovanić passt de bal met de wreef. Rašković is nu in balbezit. Rašković speelt de bal door. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kasalica trapt de bal weg. Bjelić kopt de bal weg. Kapor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Livada - STARI AERDROM 1:1

22e minuut.
Lekić is nu in balbezit. Lekić speelt de bal door. Madžgalj rent richting de bal. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - STARI AERDROM 1:2

29e minuut.
Kasalica met een sublieme pass. Lekić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjelić. Bjelić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lekić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dragutinović is nu in balbezit. Dragutinović geeft de bal voor. Lekić is nu in balbezit. Lekić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Livada - STARI AERDROM 2:2

35e minuut.
Bogojević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogojević geeft een lange en hoge pass. Tršić probeert de bal aan de voet te houden. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 45%, STARI AERDROM 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Livada - STARI AERDROM 2:2

48e minuut.
Klungelig pakt Đurašković de bal. Jovanić onderschept slim de pass. Jovanić met een sublieme pass. Madžgalj is nu in balbezit. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić onderschept slim de pass. Šantić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madžgalj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nušić geeft een hoge lob. Inworp. Bogojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 58%, STARI AERDROM 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Livada - STARI AERDROM 2:2