Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk ognjen marlon234
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Mlinarević probeert naar een medespeler te passen. Grujičić speelt de bal door. Klungelig pakt Šljivančanin de bal. Puričević is nu in balbezit. Puričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Stamatović de bal. Jaredić is nu in balbezit. Stamatović maakt een afschuwelijke overtreding. Stamatović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mlinarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarević passt de bal zonder na te denken. Dapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapčević geeft een lange en hoge pass. Vesić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Stamatović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćorić rent richting de bal. Ćorić speelt de bal door. Mišeljić rent richting de bal. Mišeljić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 49%, marlon234 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk ognjen - marlon234 0:0

51e minuut.
Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković geeft een hoge lob. Madžgalj kopt de bal weg. Mišeljić is nu in balbezit. Mišeljić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Madžgalj is nu in balbezit. Madžgalj geeft de bal voor. Jagodić kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaredić de bal. Jaredić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ćorić geeft de bal voor. Samardžić is nu in balbezit. Jagodić rent richting de bal. Gogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogić geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jerić is nu in balbezit. Jaredić onderschept slim de pass. Met opzet legt Jerić zijn tegenspeler op de grond. Jerić krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Minić met een sublieme pass. Vulović is nu in balbezit. Vulović passt de bal met de wreef. Puričević rent richting de bal. Puričević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 37%, marlon234 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk ognjen - marlon234 0:0