Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar Club Kom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Vlajić geeft een hoge lob. Jakšić rent richting de bal. Jakšić passt de bal in één keer door. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tijanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lojpur komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Ćirković rent richting de bal. Ćirković speelt de bal door. Jezdimirović rent richting de bal. Vukanović rent richting de bal. Vukanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lojpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur geeft een hoge lob. Vlajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalović rent richting de bal. Topalović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - Kom 1:0

32e minuut.
Tršić geeft een hoge lob. Šerić is nu in balbezit. Šerić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Topalović de bal. Topalović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 29%, Kom 71%.
Neymar Club - Kom 1:0

52e minuut.
Matošević met de inworp. Bušković rent richting de bal. Bušković geeft een lange en hoge pass. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neymar Club - Kom 1:1

55e minuut.
Tršić geeft een hoge lob. Topalović is nu in balbezit. Vitezović rent richting de bal. Topalović verovert de bal door een tackle van achteren. Topalović haalt uit met een fantastische trap. Đukelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Aligrudić rent richting de bal. Aligrudić met een sublieme pass. Topalović is nu in balbezit. Topalović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vitezović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stević met een sublieme pass. Klungelig pakt Grbić de bal. Vukanović rent richting de bal. Vukanović haalt uit met een fantastische trap. Prodanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Vlajić is nu in balbezit. Vlajić speelt de bal door. Topalović rent richting de bal. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gligorić met een sublieme pass. Stević rent richting de bal. Stević passt de bal in één keer door. Vukanović rent richting de bal. Vukanović draait met de bal, schiet en ... Šipčić bokst de bal weg.

85e minuut.
Ristović probeert de bal aan de voet te houden. Aligrudić rent richting de bal. Aligrudić passt de bal met de wreef. Topalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lojpur passt de bal in één keer door. Aligrudić met een sublieme pass. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalović onderschept slim de pass. Topalović draait met de bal, schiet en ... Đukelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Grbić kopt de bal weg. Aligrudić rent richting de bal. Aligrudić passt de bal zonder na te denken. Topalović is nu in balbezit. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - Kom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 52%, Kom 48%.
Neymar Club - Kom 2:1

Kom