Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marlon234 STARI AERDROM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Stamatović kopt de bal weg. Klungelig pakt Dapčević de bal. Dapčević passt de bal in één keer door. Puričević rent richting de bal. Puričević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Šantić onderschept slim de pass. Jerić rent richting de bal. Šantić onderschept slim de pass. Šantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Puričević schiet op doel. Daar is Dapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović rent richting de bal. Vulović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Šantić rent richting de bal. Šantić passt de bal met de wreef. Šurbatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić is nu in balbezit. Vesić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vesić rent richting de bal. Jerić verovert de bal door een tackle van achteren. Jerić speelt de bal door. Vulović is nu in balbezit. Vulović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dapčević trapt de bal weg. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić probeert naar een medespeler te passen. Puričević is nu in balbezit. Puričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marlon234 - STARI AERDROM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon234 48%, STARI AERDROM 52%.
marlon234 - STARI AERDROM 1:0

52e minuut.
Bjelić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jerić passt de bal zonder na te denken. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović passt de bal in één keer door. Puričević is nu in balbezit. Puričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mlinarević geeft een hoge lob. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nušić krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Karić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović probeert naar een medespeler te passen. Puričević is nu in balbezit. Puričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon234 41%, STARI AERDROM 59%.
marlon234 - STARI AERDROM 1:0