Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STARI AERDROM marlon234
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanić passt de bal zonder na te denken. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić haalt uit met een fantastische trap. Šurbatović probeert de bal aan de voet te houden. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STARI AERDROM - marlon234 1:0

19e minuut.
Šantić met een sublieme pass. Minić is nu in balbezit. Nušić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Minić rent richting de bal. Minić speelt de bal door. Puričević rent richting de bal. Puričević schiet op doel. Dapčević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STARI AERDROM - marlon234 1:1

40e minuut.
Vojčić rent richting de bal. Šantić onderschept slim de pass. Šantić met een sublieme pass. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vojčić geeft een lange en hoge pass. Dapčević rent richting de bal. Dapčević passt de bal in één keer door. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STARI AERDROM 55%, marlon234 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STARI AERDROM - marlon234 1:1

47e minuut.
Vukoje kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nušić met de inworp. Jovanić rent richting de bal. Jovanić geeft de bal voor. Tubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bjelić onderschept slim de pass. Bjelić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Banjević de bal. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STARI AERDROM - marlon234 2:1

75e minuut.
Bjelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić passt de bal zonder na te denken. Banjević rent richting de bal. Madžgalj onderschept slim de pass. Madžgalj draait met de bal, schiet en ... Tubić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STARI AERDROM 43%, marlon234 57%.
STARI AERDROM - marlon234 2:1