Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk ognjen Fk Livada
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Jagodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković is nu in balbezit. Đurašković passt de bal met de wreef. Lekić heeft problemen om de bal te vangen. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - Fk Livada 0:1

27e minuut.
Ćorić geeft de bal voor. Karić is nu in balbezit. Karić met een sublieme pass. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jagodić rent richting de bal. Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašković met een sublieme pass. Lekić rent richting de bal. Lekić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Karić de bal onder controle te krijgen. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić probeert naar een medespeler te passen. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić draait met de bal, schiet en ... Bojović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 68%, Fk Livada 32%.
fk ognjen - Fk Livada 0:1

53e minuut.
Bošković geeft de bal voor. Inworp. Tičić met de inworp. Popović is nu in balbezit. Popović geeft de bal voor. Bojović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Šljivančanin rent richting de bal. Šljivančanin met een sublieme pass. Lekić speelt de bal door. Đurašković rent richting de bal. Đurašković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Popović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogojević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 64%, Fk Livada 36%.
fk ognjen - Fk Livada 0:1