Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar Club JEBAM TI M
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Aligrudić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ćatović de bal onder controle te krijgen. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Melić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dedić komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Dedić is nu in balbezit. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić is nu in balbezit. Dedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - JEBAM TI M 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 64%, JEBAM TI M 36%.
Neymar Club - JEBAM TI M 0:1

51e minuut.
Prodanović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miladinović met de inworp. Šestić rent richting de bal. Šestić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Simeunović rent richting de bal. Simeunović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Đilas de bal. Vlajić is nu in balbezit. Vlajić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neymar Club - JEBAM TI M 1:1

59e minuut.
Tijanić onderschept slim de pass. Tijanić geeft een hoge lob. Đurković kan de bal niet met de borst controleren. Ristić rent richting de bal. Ristić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Savić met een harde bal richting middenveld. Ćatović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tršić de bal onder controle te krijgen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Miladinović verovert de bal door een tackle van achteren. Miladinović speelt de bal door. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Savić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - JEBAM TI M 1:2

79e minuut.
Blagojević passt de bal zonder na te denken. Aligrudić is nu in balbezit. Aligrudić probeert naar een medespeler te passen. Ristić is nu in balbezit. Ristić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 44%, JEBAM TI M 56%.
Neymar Club - JEBAM TI M 1:2