Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Livada Neymar Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karić onderschept slim de pass. Karić probeert naar een medespeler te passen. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić draait met de bal, schiet en ... Šipčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Karić met een sublieme pass. Đurašković is nu in balbezit. Đurašković probeert naar een medespeler te passen. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jezdimirović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Blagojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakšić komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tijanić kopt de bal weg. Kapor speelt de bal door. Rašković probeert de bal aan de voet te houden. Topalović verovert de bal door een tackle van achteren. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić rent richting de bal. Lekić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lekić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tijanić rent richting de bal. Lekić rent richting de bal. Lekić probeert naar een medespeler te passen. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Prodanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragutinović zal de hoekschop nemen. Rašković kopt de bal weg. Klungelig pakt Prodanović de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - Neymar Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 41%, Neymar Club 59%.
Fk Livada - Neymar Club 1:0

50e minuut.
Lekić passt de bal zonder na te denken. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đurašković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - Neymar Club 2:0

51e minuut.
Rašković speelt de bal door. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić passt de bal in één keer door. Đurašković is nu in balbezit. Đurašković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović geeft een lange en hoge pass. Aligrudić probeert naar een medespeler te passen. Topalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - Neymar Club 2:1

85e minuut.
Minić is nu in balbezit. Aligrudić onderschept slim de pass. Aligrudić passt de bal in één keer door. Topalović is nu in balbezit. Topalović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rašković geeft een lange en hoge pass. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tršić zijn tegenspeler op de grond. Tršić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 48%, Neymar Club 52%.
Fk Livada - Neymar Club 2:1