Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kom STARI AERDROM
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Karić geeft de bal voor. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerić rent richting de bal. Šantić onderschept slim de pass. Šantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušković verovert de bal door een tackle van achteren. Bušković speelt de bal door. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković begaat een overtreding. Pejaković krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jovanić probeert naar een medespeler te passen. Vesić is nu in balbezit. Šantić is nu in balbezit. Šantić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šerić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 59%, STARI AERDROM 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kom - STARI AERDROM 0:0

46e minuut.
Vesić passt de bal in één keer door. Jovanić is nu in balbezit. Jovanić geeft een lange en hoge pass. Kustudić rent richting de bal. Kustudić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Šantić is nu in balbezit. Šantić geeft de bal voor. Kustudić rent richting de bal. Kustudić speelt de bal door. Vesić is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Vukanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolašinac komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bakić geeft de bal voor. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šantić speelt de bal door. Klungelig pakt Kolašinac de bal. Kolašinac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom - STARI AERDROM 1:0

76e minuut.
Malović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ristović geeft de bal voor. Klungelig pakt Kustudić de bal. Kolašinac is nu in balbezit. Kolašinac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bušković rent richting de bal. Bušković passt de bal in één keer door. Malović heeft problemen om de bal te vangen. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac haalt uit met een fantastische trap. Dapčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 53%, STARI AERDROM 47%.
Kom - STARI AERDROM 1:0
Kom