Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar Club marlon234
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vulović met een sublieme pass. Minić heeft problemen om de bal te vangen. Blagojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blagojević krijgt een gele kaart. Minić raakt geblesseerd tijdens het duel. Jerić met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Klungelig pakt Grbić de bal. Puričević is nu in balbezit. Puričević draait met de bal, schiet en ... Prodanović probeert de bal aan de voet te houden. Savić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - marlon234 0:1

7e minuut.
Vojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić met een sublieme pass. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje rent richting de bal. Vukoje passt de bal in één keer door. Puričević rent richting de bal. Puričević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jerić geeft een hoge lob. Prodanović controleert de bal met de borst. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - marlon234 0:2

29e minuut.
Vlajić is nu in balbezit. Vlajić geeft een hoge lob. Šurbatović heeft problemen om de bal te vangen. Topalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tepavčević rent richting de bal. Tepavčević passt de bal zonder na te denken. Jerić heeft problemen om de bal te vangen. Topalović is nu in balbezit. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - marlon234 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 49%, marlon234 51%.
Neymar Club - marlon234 1:2

54e minuut.
Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović geeft een hoge lob. Savić bokst de bal weg. Puričević is nu in balbezit. Puričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - marlon234 1:3

62e minuut.
Vlajić rent richting de bal. Vlajić met een sublieme pass. Šurbatović heeft problemen om de bal te vangen. Topalović is nu in balbezit. Topalović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - marlon234 2:3

76e minuut.
Vulović met een sublieme pass. Puričević is nu in balbezit. Prodanović rent richting de bal. Puričević onderschept slim de pass. Puričević draait met de bal, schiet en ... Savić bokst de bal weg.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dapčević neemt de hoekschop. Blagojević heeft problemen om de bal te vangen. Puričević is nu in balbezit. Puričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - marlon234 2:4

85e minuut.
Blagojević probeert naar een medespeler te passen. Aligrudić rent richting de bal. Aligrudić geeft een lange en hoge pass. Topalović is nu in balbezit. Topalović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 53%, marlon234 47%.
Neymar Club - marlon234 2:4