Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk ognjen Kom
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ćorić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matošević zal de hoekschop nemen. Ristović rent richting de bal. Ristović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ćirković probeert naar een medespeler te passen. Ćorić rent richting de bal. Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vukanović de bal. Vukanović draait met de bal, schiet en ... Bojović bokst de bal weg.

18e minuut.
Jagodić rent richting de bal. Bušković verovert de bal door een tackle van achteren. Bušković passt de bal met de wreef. Vukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - Kom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 56%, Kom 44%.
fk ognjen - Kom 0:1

60e minuut.
Inworp. Gligorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matošević rent richting de bal. Matošević geeft een lange en hoge pass. Vesić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović haalt uit met een fantastische trap. Bojović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Velić met de inworp. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković geeft een hoge lob. Bušković kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Jagodić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stević probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bošković met de inworp. Gogić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 51%, Kom 49%.
fk ognjen - Kom 0:1

Kom