Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kom fk ognjen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gligorić verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorić met een sublieme pass. Vitezović heeft problemen om de bal te vangen. Plojović is nu in balbezit. Plojović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vitezović geeft een lange en hoge pass. Ćorić rent richting de bal. Matošević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matošević krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ćorić rent richting de bal. Stević onderschept slim de pass. Stević probeert naar een medespeler te passen. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Stević de bal. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćorić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ćorić kan niet meer verder spelen. Majkić komt het veld opgelopen. Šljivančanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Plojović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Šerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plojović rent richting de bal. Plojović schiet op doel. Đukelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 54%, fk ognjen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kom - fk ognjen 0:0

67e minuut.
Šljivančanin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matošević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bušković is nu in balbezit. Bušković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stević speelt de bal door. Vesić geeft de bal voor. Klungelig pakt Vitezović de bal. Plojović rent richting de bal. Plojović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom - fk ognjen 0:1

87e minuut.
Vitezović geeft een hoge lob. Šljivančanin rent richting de bal. Bušković begaat een overtreding. Bušković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 46%, fk ognjen 54%.
Kom - fk ognjen 0:1
Kom