Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar Club STARI AERDROM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dapčević niet meer kan verder spelen. Vučićević komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Grbić met een sublieme pass. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aligrudić zijn tegenspeler op de grond. Aligrudić krijgt een gele kaart. Nušić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Prodanović met een harde bal richting middenveld. Bjelić rent richting de bal. Bjelić passt de bal zonder na te denken. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tijanić rent richting de bal. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarević passt de bal met de wreef. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 50%, STARI AERDROM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neymar Club - STARI AERDROM 0:0

48e minuut.
Kustudić is nu in balbezit. Kustudić met een sublieme pass. Šantić speelt de bal door. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Grbić geeft de bal voor. Inworp. Lazarević met de inworp. Šantić is nu in balbezit. Šantić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tršić speelt de bal door. Tepavčević probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Malović de bal onder controle te krijgen. Lojpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Šantić rent richting de bal. Madžgalj is nu in balbezit. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap. Prodanović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - STARI AERDROM 0:1

88e minuut.
Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 52%, STARI AERDROM 48%.
Neymar Club - STARI AERDROM 0:1