Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STARI AERDROM Neymar Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lazarević met de inworp. Šantić is nu in balbezit. Šantić geeft een hoge lob. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj schiet op doel. Savić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tijanić rent richting de bal. Madžgalj onderschept slim de pass. Madžgalj speelt de bal door. Šantić is nu in balbezit. Šantić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jezdimirović rent richting de bal. Madžgalj verovert de bal door een tackle van achteren. Madžgalj met een sublieme pass. Šantić rent richting de bal. Šantić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STARI AERDROM - Neymar Club 1:0

35e minuut.
Aligrudić geeft de bal voor. Topalović rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tršić ... Strafschop! Tršić krijgt een gele kaart. Topalović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aligrudić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dapčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STARI AERDROM - Neymar Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STARI AERDROM 51%, Neymar Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STARI AERDROM - Neymar Club 1:1

60e minuut.
Jovanić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šantić de bal. Šantić probeert naar een medespeler te passen. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap. Savić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Karić is nu in balbezit. Karić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jezdimirović de bal. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bjelić verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelić geeft een lange en hoge pass. Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj onderschept slim de pass. Madžgalj draait met de bal, schiet en ... Savić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nušić verovert de bal door een tackle van achteren. Nušić geeft de bal voor. Klungelig pakt Blagojević de bal. Bjelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tijanić probeert de bal aan de voet te houden. Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj maakt een afschuwelijke overtreding. Madžgalj krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Jovanić passt de bal in één keer door. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević geeft de bal voor. Madžgalj rent richting de bal. Madžgalj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tepavčević is nu in balbezit. Tepavčević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tršić de bal. Topalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STARI AERDROM 31%, Neymar Club 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STARI AERDROM - Neymar Club 1:1