Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk ognjen senid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Zlatić kopt de bal weg. Ćorić rent richting de bal. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Ristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - senid 0:1

18e minuut.
Ćorić rent richting de bal. Ristić is nu in balbezit. Ristić speelt de bal door. Spaljević rent richting de bal. Spaljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Bošković de bal onder controle te krijgen. Milidrag met een sublieme pass. Ristić heeft problemen om de bal te vangen. Ristić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - senid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 60%, senid 40%.
fk ognjen - senid 0:2

58e minuut.
Jagodić is nu in balbezit. Ristić verovert de bal door een tackle van achteren. Ristić schiet op doel. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. Bojović bokst de bal weg. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. Bojović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - senid 0:3

70e minuut.
Nenadović rent richting de bal. Plojović verovert de bal door een tackle van achteren. Plojović passt de bal in één keer door. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Šljivančanin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasić met de inworp. Ristić rent richting de bal. Ristić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 47%, senid 53%.
fk ognjen - senid 0:3