Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Livada Kom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Karić verovert de bal door een tackle van achteren. Ristović verovert de bal door een tackle van achteren. Ristović passt de bal met de wreef. Vukanović rent richting de bal. Vukanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vitezović rent richting de bal. Vitezović geeft een hoge lob. Karić kopt de bal weg. Daar is Lekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - Kom 1:0

27e minuut.
Karić is nu in balbezit. Velić rent richting de bal. Dragutinović onderschept slim de pass. Dragutinović geeft de bal voor. Vitezović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Velić rent richting de bal. Velić geeft een lange en hoge pass. Dragutinović met een sublieme pass. Klungelig pakt Lekić de bal. Lekić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 48%, Kom 52%.
Fk Livada - Kom 1:0

52e minuut.
Kapor geeft de bal voor. Tičić kopt de bal weg. Popović speelt de bal door. Ćirković rent richting de bal. Ćirković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Peković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karić geeft de bal voor. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić verovert de bal door een tackle van achteren. Lekić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rašković passt de bal in één keer door. Vitezović is nu in balbezit. Stević is nu in balbezit. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković draait met de bal, schiet en ... Đukelić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 48%, Kom 52%.
Fk Livada - Kom 1:0
Kom