Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JEBAM TI M marlon234
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Daar is Dapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćatović rent richting de bal. Ćatović geeft de bal voor. Melić is nu in balbezit. Melić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ćatović passt de bal in één keer door. Mlinarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović rent richting de bal. Melić rent richting de bal. Melić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jerić onderschept slim de pass. Jerić met een sublieme pass. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović verovert de bal door een tackle van achteren. Vulović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Simeunović met de inworp. Ćatović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulović. Vulović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JEBAM TI M 48%, marlon234 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JEBAM TI M - marlon234 0:0

75e minuut.
Đilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Minić verovert de bal door een tackle van achteren. Minić met een sublieme pass. Puričević is nu in balbezit. Puričević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Jerić de bal. Đilas is nu in balbezit. Đilas passt de bal in één keer door. Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Puričević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JEBAM TI M 29%, marlon234 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JEBAM TI M - marlon234 0:0