Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marlon234 JEBAM TI M
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Šurbatović probeert naar een medespeler te passen. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović is nu in balbezit. Melić is nu in balbezit. Melić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vojčić probeert naar een medespeler te passen. Vulović is nu in balbezit. Vulović passt de bal met de wreef. Puričević is nu in balbezit. Puričević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Vojčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćatović onderschept slim de pass. Ćatović speelt de bal door. Pantović rent richting de bal. Pantović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon234 54%, JEBAM TI M 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marlon234 - JEBAM TI M 0:0

50e minuut.
Vulović geeft de bal voor. Simeunović probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dapčević neemt de hoekschop. Jerić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Puričević maakt een snoekduik en kopt de bal. Tanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marlon234 - JEBAM TI M 1:0

57e minuut.
Minić geeft een lange en hoge pass. Dapčević rent richting de bal. Simeunović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dapčević raakt geblesseerd tijdens het duel. Vulović neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Banjević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miladinović met een snelle inworp. Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vulović draait met de bal, schiet en ... Đilas rent richting de bal. Đilas geeft de bal voor. Vojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Vukoje met de inworp. Minić rent richting de bal. Minić geeft een hoge lob. Vojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pantović passt de bal in één keer door. Puričević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćatović. Ćatović krijgt een gele kaart. Puričević raakt geblesseerd tijdens het duel. Vojčić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vulović heeft problemen om de bal te vangen. Puričević rent richting de bal. Puričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Đilas geeft de bal voor. Inworp. Minić met een snelle inworp. Jerić rent richting de bal. Jerić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon234 36%, JEBAM TI M 64%.
marlon234 - JEBAM TI M 1:0