Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk ognjen Neymar Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Jaredić verovert de bal door een tackle van achteren. Jaredić draait met de bal, schiet en ... Savić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - Neymar Club 1:0

19e minuut.
Jagodić met een sublieme pass. Mišeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović rent richting de bal. Mišeljić onderschept slim de pass. Mišeljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grbić is nu in balbezit. Grbić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mišeljić de bal onder controle te krijgen. Jaredić is nu in balbezit. Jaredić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jezdimirović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk ognjen - Neymar Club 2:0

32e minuut.
Mišeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović rent richting de bal. Mišeljić maakt een afschuwelijke overtreding. Jezdimirović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jezdimirović kan niet meer verder spelen. Spaljević komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Jaredić rent richting de bal. Blagojević onderschept slim de pass. Blagojević met een sublieme pass. Mišeljić rent richting de bal. Mišeljić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 35%, Neymar Club 65%.
fk ognjen - Neymar Club 2:0

49e minuut.
Grbić heeft problemen om de bal te vangen. Jaredić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tijanić. Jaredić raakt geblesseerd tijdens het duel. Jagodić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Savić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tepavčević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćorić is nu in balbezit. Lojpur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lojpur krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojpur onderschept slim de pass. Lojpur speelt de bal door. Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijanić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk ognjen 47%, Neymar Club 53%.
fk ognjen - Neymar Club 2:0