Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar Club fk ognjen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković geeft een lange en hoge pass. Mišeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišeljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Blagojević geeft een hoge lob. Mišeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tijanić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tijanić probeert de bal met de borst te controleren. Bošković met een sublieme pass. Mišeljić is nu in balbezit. Jaredić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaredić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - fk ognjen 0:1

25e minuut.
Blagojević verovert de bal door een tackle van achteren. Jaredić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blagojević. Jaredić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jaredić kan niet meer verder spelen. Plojović komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Plojović onderschept slim de pass. Plojović probeert naar een medespeler te passen. Mišeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišeljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - fk ognjen 0:2

35e minuut.
Tijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Grbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić begaat een overtreding. Jagodić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 47%, fk ognjen 53%.
Neymar Club - fk ognjen 0:2

48e minuut.
Grbić rent richting de bal. Mišeljić is nu in balbezit. Grbić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mišeljić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mišeljić kan niet meer verder spelen. Zlatić komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Jagodić rent richting de bal. Jagodić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grbić de bal. Zlatić verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatić draait met de bal, schiet en ... Savić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Zlatić rent richting de bal. Plojović rent richting de bal. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić draait met de bal, schiet en ... Savić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar Club - fk ognjen 0:3

78e minuut.
Klungelig pakt Grbić de bal. Gogić is nu in balbezit. Gogić passt de bal zonder na te denken. Zlatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gogić met een snelle inworp. Plojović rent richting de bal. Tijanić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plojović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plojović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Savić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar Club 56%, fk ognjen 44%.
Neymar Club - fk ognjen 0:3