Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
senid STARI AERDROM
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarević probeert naar een medespeler te passen. Stevanović is nu in balbezit. Stevanović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Stevanović begaat een overtreding. Stevanović krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jovanić rent richting de bal. Stevanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stevanović passt de bal in één keer door. Spaljević rent richting de bal. Spaljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nušić geeft een hoge lob. Avram met een sublieme pass. Klungelig pakt Milidrag de bal. Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madžgalj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jokić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senid 43%, STARI AERDROM 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
senid - STARI AERDROM 0:0

56e minuut.
Srzentić trapt de bal weg van het doel. Ristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristić speelt de bal door. Spaljević heeft problemen om de bal te vangen. Spaljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
senid - STARI AERDROM 1:0

59e minuut.
Lazarević met de inworp. Jovanić rent richting de bal. Jovanić passt de bal zonder na te denken. Madžgalj is nu in balbezit. Madžgalj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Šantić is nu in balbezit. Madžgalj rent richting de bal. Šantić rent richting de bal. Šantić haalt uit met een fantastische trap. Srzentić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
senid - STARI AERDROM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: senid 69%, STARI AERDROM 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
senid - STARI AERDROM 1:1