Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Livada JEBAM TI M
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Melić passt de bal in één keer door. Đurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašković speelt de bal door. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - JEBAM TI M 1:0

12e minuut.
Dragutinović passt de bal met de wreef. Rašković is nu in balbezit. Rašković passt de bal in één keer door. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Simeunović probeert naar een medespeler te passen. Gašević probeert naar een medespeler te passen. Kapor is nu in balbezit. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste. Melić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gašević rent richting de bal. Gašević geeft een lange en hoge pass. Melić rent richting de bal. Melić haalt uit met een fantastische trap. Kasalica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Livada - JEBAM TI M 1:1

29e minuut.
Minić probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miladinović zal de hoekschop nemen. Ćatović probeert de bal met de borst te controleren. Ćatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Livada - JEBAM TI M 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 48%, JEBAM TI M 52%.
Fk Livada - JEBAM TI M 1:2

65e minuut.
Kapor is nu in balbezit. Kapor geeft een lange en hoge pass. Đilas met een sublieme pass. Lekić is nu in balbezit. Lekić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Livada - JEBAM TI M 2:2

73e minuut.
Rašković rent richting de bal. Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rašković zijn tegenspeler op de grond. Rašković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Livada 42%, JEBAM TI M 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Livada - JEBAM TI M 2:2