Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohang Heemingjo Anyengwon Mingjo
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Cheng-Lim passt de bal met de wreef. Hakido is nu in balbezit. Met opzet legt Yang-Park zijn tegenspeler op de grond. Yang-Park krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Park-Hyuong rent richting de bal. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea speelt de bal door. Cheng-Dea is nu in balbezit. Cheng-Dea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin speelt de bal door. Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Ling haalt uit met een fantastische trap. Chyu-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Getoshi speelt de bal door. Cheng-Dea rent richting de bal. Son-Doo rent richting de bal. Cheng-Dea verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Dea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cheng-Tea geeft de bal voor. Inworp. Chyu-Kin met een snelle inworp. Habuko controleert de bal met de borst. Habuko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wang-Ling passt de bal met de wreef. Chyu-Kin is nu in balbezit. Chyu-Kin passt de bal zonder na te denken. Yang-Park rent richting de bal. Yang-Park schiet op doel. Chyu-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Ling is nu in balbezit. Wang-Ling schiet op doel. Chyu-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Anyengwon Mingjo 1:0

41e minuut.
Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakido is nu in balbezit. Wang-Ling onderschept slim de pass. Wang-Ling schiet op doel. Chyu-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cheng-Lim is nu in balbezit. Cheng-Lim geeft een lange en hoge pass. Kwoon-Do probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin draait met de bal, schiet en ... Chyu-Yong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 45%, Anyengwon Mingjo 55%.
Poohang Heemingjo - Anyengwon Mingjo 1:0

73e minuut.
Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Park-Hyuong. Wang-Ling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Lim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chyu-Kin rent richting de bal. Chyu-Kin met een sublieme pass. Wang-Ling is nu in balbezit. Wang-Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Anyengwon Mingjo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 38%, Anyengwon Mingjo 62%.
Poohang Heemingjo - Anyengwon Mingjo 2:0