Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyengwon Mingjo Poohang Heemingjo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Daar is Cheng-Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uk-Yong geeft een lange en hoge pass. Cheng-Dea is nu in balbezit. Cheng-Dea schiet op doel. Yang-Sun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yang-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Park passt de bal in één keer door. Kyu-Lee rent richting de bal. Habuko rent richting de bal. Habuko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Son-Doo geeft de bal voor. Inworp. Hatoshi met de inworp. Uk-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Yong geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cheng-Lim geeft een hoge lob. Wang-Ling kopt de bal weg. Kyu-Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wang-Ling is nu in balbezit. Wang-Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hatoshi met de inworp. Uk-Yong is nu in balbezit. Yang-Park begaat een overtreding. Uk-Yong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uk-Yong wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyengwon Mingjo 49%, Poohang Heemingjo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyengwon Mingjo - Poohang Heemingjo 0:0

55e minuut.
Yang-Park met een sublieme pass. Park-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Shin krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Son-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatoshi rent richting de bal. Hatoshi passt de bal met de wreef. Uk-Yong is nu in balbezit. Uk-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyengwon Mingjo - Poohang Heemingjo 1:0

66e minuut.
Hakido speelt de bal door. Hakido rent richting de bal. Hakido speelt de bal door. Lee-Shin is nu in balbezit. Lee-Shin passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lee-Shin rent richting de bal. Lee-Shin geeft een lange en hoge pass. Chan-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Habuko is nu in balbezit. Habuko schiet op doel. Chyu-Yong bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anyengwon Mingjo - Poohang Heemingjo 1:1

83e minuut.
Habuko is nu in balbezit. Habuko geeft een lange en hoge pass. Kyu-Lee kopt de bal weg. Daar is Wang-Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyengwon Mingjo 61%, Poohang Heemingjo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyengwon Mingjo - Poohang Heemingjo 1:1