Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangwon Heemingjo Anyengwon Mingjo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Hakido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun onderschept slim de pass. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hakido is nu in balbezit. Lo-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyuong passt de bal in één keer door. Cheng-Dea rent richting de bal. Cheng-Dea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hakido rent richting de bal. Cheng-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sun speelt de bal door. Sun-Li is nu in balbezit. Sun-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Hakido speelt de bal door. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea geeft een lange en hoge pass. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lo-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyuong geeft een lange en hoge pass. Chan-Li probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Dea is nu in balbezit. Cheng-Dea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangwon Heemingjo 41%, Anyengwon Mingjo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poohangwon Heemingjo - Anyengwon Mingjo 0:0

55e minuut.
Ling-Kin geeft een hoge lob. Lee-San kopt de bal weg. Joon-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heemingjo - Anyengwon Mingjo 1:0

63e minuut.
Yang-Kun geeft de bal voor. Daar is Chan-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sun-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heemingjo - Anyengwon Mingjo 2:0

67e minuut.
Uk-Yong met een sublieme pass. Cheng-Sun is nu in balbezit. Met opzet legt Hakido zijn tegenspeler op de grond. Hakido krijgt een gele kaart. Cheng-Sun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cheng-Sun kan niet meer verder spelen. Kwoo-Kyung komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lo-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Hyuong speelt de bal door. Cheng-Dea is nu in balbezit. Cheng-Dea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ling-Kin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chan-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Li probeert naar een medespeler te passen. Sun-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Kyung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangwon Heemingjo 45%, Anyengwon Mingjo 55%.
Poohangwon Heemingjo - Anyengwon Mingjo 2:0