Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Any-Any Heeming Poohang Heemingjo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kyung-Li probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habuko krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kwoon-Hyun geeft een hoge lob. Daar is Kwoon-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Park tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Park krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kyung-Ho is nu in balbezit. Kyung-Ho speelt de bal door. Yang-Park is nu in balbezit. Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Kun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cheng-Lim heeft problemen om de bal te vangen. Byung-Kun is nu in balbezit. Cheng-Lim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cheng-Lim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Yang-Park rent richting de bal. Chyu-Yong onderschept slim de pass. Sung-Jae begaat een overtreding. Sung-Jae krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lee-Shin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shin-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Shin geeft een hoge lob. Wang-Ling is nu in balbezit. Wang-Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lee-Shin met een snelle inworp. Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Park krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Heeming 38%, Poohang Heemingjo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Any-Any Heeming - Poohang Heemingjo 0:0

52e minuut.
Byung-Kun is nu in balbezit. Hiu-Seng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Byung-Kun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Byung-Kun kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sin-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Heeming - Poohang Heemingjo 1:0

71e minuut.
Chyu-Kin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shin-Lee de bal. Kwoon-Hyun is nu in balbezit. Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Ling haalt uit met een fantastische trap. Jae-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Nan rent richting de bal. Wang-Ling onderschept slim de pass. Wang-Ling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kyung-Li de bal. Wang-Ling is nu in balbezit. Wang-Ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Any-Any Heeming - Poohang Heemingjo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Heeming 47%, Poohang Heemingjo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Any-Any Heeming - Poohang Heemingjo 1:1