Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohang Heemingjo Any-Any Heeming
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Byung-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Kun met een sublieme pass. Son-Doo is nu in balbezit. Chyu-Yong onderschept slim de pass. Chyu-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Byung-Kun geeft de bal voor. Hiu-Seng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chyu-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Yong haalt uit met een fantastische trap. Sin-Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Any-Any Heeming 0:1

27e minuut.
Kwoon-Hyun is nu in balbezit. Kwoon-Hyun met een sublieme pass. Sun-Hyun probeert de bal aan de voet te houden. Wang-Ling rent richting de bal. Wang-Ling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Kun draait met de bal, schiet en ... Sung-Jae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kyung-Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kwoo-Sun met de inworp. Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyun geeft de bal voor. Sin-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cheng-Lim passt de bal zonder na te denken. Yang-Nan is nu in balbezit. Yang-Nan probeert naar een medespeler te passen. Wang-Ling rent richting de bal. Wang-Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cheng-Lim passt de bal zonder na te denken. Sun-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun met een sublieme pass. Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 43%, Any-Any Heeming 57%.
Poohang Heemingjo - Any-Any Heeming 0:1

48e minuut.
Yang-Park is nu in balbezit. Chyu-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Kun rent richting de bal. Chyu-Yong rent richting de bal. Chyu-Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kyung-Won zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Nan met een sublieme pass. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong schiet op doel. Sin-Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Yang-Park passt de bal zonder na te denken. Wang-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Hyun is nu in balbezit. Wang-Ling rent richting de bal. Wang-Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poohang Heemingjo - Any-Any Heeming 1:1

62e minuut.
Kwoo-Sun rent richting de bal. Kwoo-Sun speelt de bal door. Sung-Jae is nu in balbezit. Chyu-Yong onderschept slim de pass. Chyu-Yong draait met de bal, schiet en ... Sin-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Chyu-Yong is nu in balbezit. Cheng-Lim is nu in balbezit. Chyu-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Kun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kwoon-Hyun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee-Lee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 55%, Any-Any Heeming 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poohang Heemingjo - Any-Any Heeming 1:1