Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyzo Kwooming Bukgong Heesong
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jee-Doo met een harde bal richting middenveld. Hayuon kopt de bal weg. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kwoon-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kyung rent richting de bal. Kyu-Kyung geeft een lange en hoge pass. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong haalt uit met een fantastische trap. Joon-Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yang-Hyung is nu in balbezit. Yang-Hyung geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Suzuki is nu in balbezit. Chyuong onderschept slim de pass. Chyuong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sun-Soo de bal. Sun-Soo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soo-Kwon trapt de bal weg van het doel. Kyu-Kyung kopt de bal weg. Sun-Soo is nu in balbezit. Sun-Soo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kyung-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Kun probeert naar een medespeler te passen. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong haalt uit met een fantastische trap. Joon-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sun-Kun geeft de bal voor. Wang-Park is nu in balbezit. Soo-Kwon onderschept slim de pass. Soo-Kwon geeft de bal voor. Kyu-Kyung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kyu-Kyung speelt de bal door. Kwoon-Hyu is nu in balbezit. Kwoon-Hyu passt de bal zonder na te denken. Jee-Lee is nu in balbezit. Jee-Lee schiet op doel. Jee-Doo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyzo Kwooming 69%, Bukgong Heesong 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyzo Kwooming - Bukgong Heesong 0:0

50e minuut.
Kwoon-Hyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tae-Do rent richting de bal. Tae-Do geeft de bal voor. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yang-Hyun speelt de bal door. Daar is Soo-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Kun met een sublieme pass. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong schiet op doel. Joon-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Joon-Kyung is nu in balbezit. Jee-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Lee passt de bal in één keer door. Kwoon-Hyu is nu in balbezit. Kwoon-Hyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyzo Kwooming - Bukgong Heesong 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyzo Kwooming 53%, Bukgong Heesong 47%.
Anyzo Kwooming - Bukgong Heesong 1:0