Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Heesong Anyzo Kwooming
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Joon-Kyung speelt de bal door. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim probeert naar een medespeler te passen. Chyuong rent richting de bal. Chyuong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Joon-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Anyzo Kwooming 1:0

24e minuut.
Cheng-Lim rent richting de bal. Chyuong rent richting de bal. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Suzuki is nu in balbezit. Chyuong rent richting de bal. Suzuki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suzuki krijgt een gele kaart. Chyuong raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cheng-Lim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Soo-Byung kopt de bal weg. Cheng-Lim heeft problemen om de bal te vangen. Kyung-Li rent richting de bal. Cheng-Lim is nu in balbezit. Cheng-Lim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 41%, Anyzo Kwooming 59%.
Bukgong Heesong - Anyzo Kwooming 1:0

49e minuut.
Wang-Park rent richting de bal. Wang-Park geeft de bal voor. Daar is Soo-Kwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kyung-Li passt de bal in één keer door. Kwoon-Hyu is nu in balbezit. Kwoon-Hyu probeert naar een medespeler te passen. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Suzuki geeft een hoge lob. Inworp. Hayuon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sun-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kun speelt de bal door. Joon-Kyung speelt de bal door. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee schiet op doel. Jee-Doo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukgong Heesong - Anyzo Kwooming 1:1

89e minuut.
Hakido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim onderschept slim de pass. Soo-Kwon rent richting de bal. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lim geeft een lange en hoge pass. Joon-Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 43%, Anyzo Kwooming 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukgong Heesong - Anyzo Kwooming 1:1