Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Any-Any Heeming Anyengwon Mingjo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Lo-Hyuong is nu in balbezit. Yang-Nan is nu in balbezit. Cheng-Dea onderschept slim de pass. Cheng-Dea schiet op doel. Jae-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Heeming - Anyengwon Mingjo 0:1

15e minuut.
Kwoon-Hyun rent richting de bal. Lo-Hyuong rent richting de bal. Yang-Nan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyuong rent richting de bal. Lo-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kwoon-Do rent richting de bal. Kwoon-Do geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kyung-Li de bal. Cheng-Dea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Dea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kwoon-Hyun is nu in balbezit. Hakido rent richting de bal. Byung-Kun maakt een afschuwelijke overtreding. Byung-Kun krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Getoshi passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Dea onderschept slim de pass. Lo-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Heeming - Anyengwon Mingjo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Heeming 63%, Anyengwon Mingjo 37%.
Any-Any Heeming - Anyengwon Mingjo 0:2

47e minuut.
Chyu-Yong is nu in balbezit. Byung-Kun rent richting de bal. Daar is Chyu-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyu-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Any-Any Heeming - Anyengwon Mingjo 1:2

49e minuut.
Hakido is nu in balbezit. Byung-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Dea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheng-Dea krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Getoshi passt de bal zonder na te denken. Lo-Hyuong rent richting de bal. Lo-Hyuong passt de bal in één keer door. Cheng-Dea rent richting de bal. Cheng-Dea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kwoon-Hyun passt de bal in één keer door. Chyu-Yong rent richting de bal. Byung-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong rent richting de bal. Chyu-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yang-Nan passt de bal met de wreef. Chan-Yang is nu in balbezit. Chyu-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Yong schiet op doel. Chyu-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Any-Any Heeming 59%, Anyengwon Mingjo 41%.
Any-Any Heeming - Anyengwon Mingjo 1:2