Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Heesong Anyengwon Mingjo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cheng-Tea heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert de bal aan de voet te houden. Chyu-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Anyengwon Mingjo 1:0

32e minuut.
Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chan-Yang de bal onder controle te krijgen. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Anyengwon Mingjo 2:0

34e minuut.
Getoshi kopt de bal weg. Lo-Hyuong probeert de bal aan de voet te houden. Hakido is nu in balbezit. Chyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Chyuong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sun-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Kun passt de bal met de wreef. Daar is Wang-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Park geeft een lange en hoge pass. Chan-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Chyu-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 30%, Anyengwon Mingjo 70%.
Bukgong Heesong - Anyengwon Mingjo 2:0

61e minuut.
Hamate met een sublieme pass. Cheng-Dea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Dea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Dea schiet op doel. Jee-Doo bokst de bal weg.

77e minuut.
Kyu-Lee passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soo-Byung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayuon is nu in balbezit. Hayuon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Hakido de bal. Hakido geeft een hoge lob. Jee-Kyung rent richting de bal. Cheng-Dea verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Dea schiet op doel. Jee-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cheng-Lim rent richting de bal. Kyu-Lee rent richting de bal. Kyu-Lee probeert naar een medespeler te passen. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sun-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Kun probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Lim heeft problemen om de bal te vangen. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Anyengwon Mingjo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 50%, Anyengwon Mingjo 50%.
Bukgong Heesong - Anyengwon Mingjo 3:0