Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohang Heemingjo Anyeng Kwooma
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Habuko is nu in balbezit. Dae-Ui verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Ui passt de bal zonder na te denken. Yang-Park is nu in balbezit. Yang-Park geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tae-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Li geeft de bal voor. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... Sin-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Anyeng Kwooma 0:1

29e minuut.
Doeltrap. Sin-Lee trapt de bal weg. Dae-Ui kopt de bal weg. Tae-Li heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tae-Li rent richting de bal. Tae-Li speelt de bal door. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... Sin-Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Anyeng Kwooma 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 58%, Anyeng Kwooma 42%.
Poohang Heemingjo - Anyeng Kwooma 0:2

47e minuut.
Inworp. Kyu-Hyun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tae-Li geeft een hoge lob. Daar is Tae-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tae-Doo geeft de bal voor. Paal! Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Anyeng Kwooma 0:3

58e minuut.
Kyu-Hyun met de inworp. Tae-Li rent richting de bal. Tae-Li geeft een hoge lob. Tae-Doo rent richting de bal. Tae-Doo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kyu-Hyun geeft een hoge lob. Wang-Lin rent richting de bal. Sung-Jae legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wang-Lin raakt geblesseerd tijdens het duel. Wang-Lin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sin-Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Anyeng Kwooma 0:4

85e minuut.
Wang-Ling speelt de bal door. Habuko heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Lin onderschept slim de pass. Wang-Lin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 47%, Anyeng Kwooma 53%.
Poohang Heemingjo - Anyeng Kwooma 0:4