Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyzo Kwooming Poohangwon Heemingjo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Uk-Yong onderschept slim de pass. Uk-Yong passt de bal zonder na te denken. Kyung-Li rent richting de bal. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Han-Cheng de bal onder controle te krijgen. Yang-Hyun is nu in balbezit. Han-Cheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Han-Cheng krijgt een gele kaart. Yang-Hyun raakt geblesseerd tijdens het duel. Suzuki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee schiet op doel. Park-Yang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyzo Kwooming - Poohangwon Heemingjo 1:0

32e minuut.
Uk-Yong passt de bal met de wreef. Han-Cheng rent richting de bal. Han-Cheng passt de bal met de wreef. Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyzo Kwooming 44%, Poohangwon Heemingjo 56%.
Anyzo Kwooming - Poohangwon Heemingjo 1:0

50e minuut.
Suzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sun passt de bal zonder na te denken. Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Yang-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Li geeft een hoge lob. Soo-Kwon met een sublieme pass. Sun-Li probeert de bal met de borst te controleren. Sun-Li draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li met een sublieme pass. Kyung-Li rent richting de bal. Cheng-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Yang-Hyun geeft een hoge lob. Cheng-Hyuong is nu in balbezit. Cheng-Hyuong geeft de bal voor. Jee-Lee is nu in balbezit. Jee-Lee draait met de bal, schiet en ... Park-Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Suzuki rent richting de bal. Suzuki speelt de bal door. Yang-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Lee haalt uit met een fantastische trap. Park-Yang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyzo Kwooming 71%, Poohangwon Heemingjo 29%.
Anyzo Kwooming - Poohangwon Heemingjo 1:0