Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangwon Heemingjo Anyzo Kwooming
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Uk-Yong geeft een hoge lob. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heemingjo - Anyzo Kwooming 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Jee-Lee de bal. Cheng-Sun onderschept slim de pass. Kyung-Li begaat een overtreding. Kyung-Li krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakido met de inworp. Klungelig pakt Kyung-Li de bal. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hwan-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Park passt de bal met de wreef. Cheng-Hyuong is nu in balbezit. Jee-Lee rent richting de bal. Jee-Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Soo-Kwon geeft een hoge lob. Inworp. Lee-San met een snelle inworp. Cheng-Sun is nu in balbezit. Cheng-Sun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heemingjo - Anyzo Kwooming 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangwon Heemingjo 30%, Anyzo Kwooming 70%.
Poohangwon Heemingjo - Anyzo Kwooming 2:0

50e minuut.
Inworp. Hakido met de inworp. Hwan-Park is nu in balbezit. Hwan-Park geeft een lange en hoge pass. Jee-Lee krijgt zijn hoofd ertegen. Park-Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kwoon-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyu is nu in balbezit. Kwoon-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ling-Kin de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Yang-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Cheng rent richting de bal. Han-Cheng speelt de bal door. Sun-Li is nu in balbezit. Sun-Li schiet op doel. Joon-Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heemingjo - Anyzo Kwooming 3:0

70e minuut.
Yang-Kun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soo-Kwon de bal. Sun-Li is nu in balbezit. Sun-Li schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heemingjo - Anyzo Kwooming 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangwon Heemingjo 44%, Anyzo Kwooming 56%.
Poohangwon Heemingjo - Anyzo Kwooming 4:0