Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohang Heemingjo Bukgong Heesong
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wang-Park probeert naar een medespeler te passen. Chyuong rent richting de bal. Cheng-Lim is nu in balbezit. Chyuong rent richting de bal. Chyuong draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sun-Kun kopt de bal weg. Kyung-Ho is nu in balbezit. Cheng-Lim begaat een overtreding. Cheng-Lim krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sun-Kun speelt de bal door. Sung-Jae speelt de bal door. Cheng-Lim probeert de bal aan de voet te houden. Chyuong rent richting de bal. Chyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Bukgong Heesong 0:1

19e minuut.
Chyuong rent richting de bal. Cheng-Lim is nu in balbezit. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong draait met de bal, schiet en ... Sin-Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Bukgong Heesong 0:2

23e minuut.
Cheng-Lim geeft de bal voor. Cheng-Lim probeert de bal aan de voet te houden. Chyuong is nu in balbezit. Chyuong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sung-Jae de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Bukgong Heesong 0:3

33e minuut.
Cheng-Lim speelt de bal door. Habuko is nu in balbezit. Habuko passt de bal zonder na te denken. Wang-Ling rent richting de bal. Wang-Ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 58%, Bukgong Heesong 42%.
Poohang Heemingjo - Bukgong Heesong 0:3

56e minuut.
Sun-Kun heeft problemen om de bal te vangen. Habuko rent richting de bal. Kyu-Kyung maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kyu-Kyung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kyu-Kyung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Sun-Kun passt de bal in één keer door. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poohang Heemingjo - Bukgong Heesong 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohang Heemingjo 50%, Bukgong Heesong 50%.
Poohang Heemingjo - Bukgong Heesong 0:4