Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Heesong Poohangwon Heemingjo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Chyuong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chan-Li. Chyuong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsun-Li komt bij de bal en schiet. Cheng-Hyuong probeert de bal aan de voet te houden. Chyuong rent richting de bal. Chyuong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Poohangwon Heemingjo 1:0

3e minuut.
Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Yong is nu in balbezit. Chyuong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chyuong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Yong-Soo is nu in balbezit. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Li is nu in balbezit. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Han-Cheng passt de bal zonder na te denken. Cheng-Sun rent richting de bal. Cheng-Sun passt de bal met de wreef. Sun-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lee-San kopt de bal weg. Klungelig pakt Sun-Kun de bal. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Uk-Yong passt de bal in één keer door. Han-Cheng rent richting de bal. Han-Cheng passt de bal zonder na te denken. Sun-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sun-Kun kopt de bal weg. Cheng-Lim is nu in balbezit. Cheng-Lim schiet op doel. Cheng-Hyuong probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Poohangwon Heemingjo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 65%, Poohangwon Heemingjo 35%.
Bukgong Heesong - Poohangwon Heemingjo 2:0

66e minuut.
Chan-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kun onderschept slim de pass. Sun-Kun passt de bal in één keer door. Cheng-Lim is nu in balbezit. Cheng-Lim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sun-Kun speelt de bal door. Tsun-Li speelt de bal door. Cheng-Sun is nu in balbezit. Sun-Li is nu in balbezit. Sun-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 54%, Poohangwon Heemingjo 46%.
Bukgong Heesong - Poohangwon Heemingjo 2:0