Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Heesong Any-Any Heeming
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Byung-Kun is nu in balbezit. Chyu-Yong is nu in balbezit. Byung-Kun rent richting de bal. Chyu-Yong rent richting de bal. Chyu-Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jee-Doo met een harde bal richting middenveld. Kwoon-Hyun kopt de bal weg. Sun-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong onderschept slim de pass. Chyu-Yong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Won geeft de bal voor. Wang-Park kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kyung-Li de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kyung-Li geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayuon met de inworp. Cheng-Lim rent richting de bal. Cheng-Lim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Heesong - Any-Any Heeming 1:0

14e minuut.
Shin-Lee geeft een hoge lob. Inworp. Wang-Park met een snelle inworp. Daar is Cheng-Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Lim geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Byung-Kun is nu in balbezit. Joon-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Byung-Kun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Han-Bum komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Hamato rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamato zal de hoekschop nemen. Chyu-Yong springt en kopt de bal. Jee-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 56%, Any-Any Heeming 44%.
Bukgong Heesong - Any-Any Heeming 1:0

57e minuut.
Yang-Nan is nu in balbezit. Cheng-Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Lim passt de bal zonder na te denken. Chyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyuong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kyung-Won onderschept slim de pass. Kyung-Won geeft de bal voor. Klungelig pakt Jee-Kyung de bal. Chyu-Yong is nu in balbezit. Chyu-Yong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Heesong 47%, Any-Any Heeming 53%.
Bukgong Heesong - Any-Any Heeming 1:0