Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
persp0lis Gorosneh Bārān
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Moham rent richting de bal. Moham geeft een lange en hoge pass. Asma is nu in balbezit. Asma haalt uit met een fantastische trap. Nezam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
persp0lis - Gorosneh Bārān 0:1

12e minuut.
Moham geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meshkat met de inworp. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
persp0lis - Gorosneh Bārān 1:1

25e minuut.
Moham met een harde bal richting middenveld. Aby-Hana kopt de bal weg. M`Hadhebi is nu in balbezit. Badra rent richting de bal. Badra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persp0lis 29%, Gorosneh Bārān 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
persp0lis - Gorosneh Bārān 1:1

46e minuut.
Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham speelt de bal door. Al-Dosary rent richting de bal. Badra is nu in balbezit. Badra haalt uit met een fantastische trap. Falatah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Meshkat geeft een hoge lob. Daar is Allagui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dosary speelt de bal door. Badra rent richting de bal. Badra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abdelhamid geeft de bal voor. Daar is Usmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usmi geeft de bal voor. Badra maakt een snoekduik en kopt de bal. Rihmaian kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Allagui probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
persp0lis - Gorosneh Bārān 2:1

88e minuut.
Haj-Saleh probeert naar een medespeler te passen. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi geeft een hoge lob. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: persp0lis 46%, Gorosneh Bārān 54%.
persp0lis - Gorosneh Bārān 2:1