Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorosneh Bārān Persia
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ettayeb geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suleiman met de inworp. Al-Dosary heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Allagui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suleiman met een snelle inworp. Al-Dosary heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosary geeft een lange en hoge pass. Falatah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorosneh Bārān - Persia 0:1

21e minuut.
Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary passt de bal in één keer door. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi passt de bal zonder na te denken. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorosneh Bārān - Persia 0:2

41e minuut.
Al-Dosary rent richting de bal. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai met een sublieme pass. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Hadhebi met de inworp. Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorosneh Bārān - Persia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorosneh Bārān 61%, Persia 39%.
Gorosneh Bārān - Persia 1:2

46e minuut.
Chedli komt het veld opgelopen. Pesantez komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Suleiman passt de bal zonder na te denken. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary passt de bal zonder na te denken. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Lavassaney komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ghatary bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhabihiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Talebi begaat een overtreding. Talebi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Er-Rai geeft een hoge lob. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham is nu in balbezit. Al-Dosary verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Al-Dosary heeft problemen om de bal te vangen. Er-Rai kopt de bal weg. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary geeft een lange en hoge pass. Falatah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorosneh Bārān - Persia 1:3

82e minuut.
Talebi passt de bal met de wreef. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Al Nasshar de bal. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorosneh Bārān - Persia 1:4

86e minuut.
Lavassaney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ettayeb is nu in balbezit. Al-Dosary begaat een overtreding. Al-Dosary krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorosneh Bārān 63%, Persia 37%.
Gorosneh Bārān - Persia 1:4