Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pirozi Next
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dulabi passt de bal met de wreef. Firyabi rent richting de bal. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Firyabi onderschept slim de pass. Firyabi draait met de bal, schiet en ... Dhabihiyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nijhhuis heeft problemen om de bal te vangen. Nijhhuis geeft de bal voor. Obeid probeert de bal aan de voet te houden. Ghatary bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghatary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pirozi - Next 1:0

20e minuut.
Juma geeft de bal voor. Fahandizh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ishraqi de bal onder controle te krijgen. Firyabi is nu in balbezit. Firyabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Dhabihiyan trapt de bal weg van het doel. Atamari probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sadiqi is nu in balbezit. Firyabi verovert de bal door een tackle van achteren. Firyabi speelt de bal door. Dulabi rent richting de bal. Dulabi haalt uit met een fantastische trap. Dhabihiyan bokst de bal weg.

28e minuut.
Ghatary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh verovert de bal door een tackle van achteren. Fahandizh passt de bal met de wreef. Dulabi is nu in balbezit. Dulabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Obeid rent richting de bal. Benabderrazik is nu in balbezit. Ghatary rent richting de bal. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. Bahri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirozi 66%, Next 34%.
pirozi - Next 1:0

48e minuut.
Mazlum passt de bal met de wreef. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid is nu in balbezit. Benabderrazik onderschept slim de pass. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Bahri bokst de bal weg.

50e minuut.
Inworp. Abdelmajid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atamari is nu in balbezit. Atamari geeft de bal voor. Benabderrazik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dhabihiyan trapt de bal weg. Atamari is nu in balbezit. Atamari passt de bal in één keer door. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Bahri trapt de bal weg. Mazlum kopt de bal weg. Ghatary bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghatary haalt uit met een fantastische trap. Bahri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirozi 49%, Next 51%.
pirozi - Next 1:0