Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdalaa Zibā Tārikh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb passt de bal zonder na te denken. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 0:1

9e minuut.
Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi rent richting de bal. Mumtazi passt de bal in één keer door. Souyah is nu in balbezit. Souyah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yaqtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 0:2

11e minuut.
Falken bereikt de bal nog maar net als eerste. Falken probeert naar een medespeler te passen. Hathazari speelt de bal door. Klungelig pakt Souyah de bal. Souyah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mumtazi onderschept slim de pass. Mumtazi passt de bal met de wreef. Bihmardi is nu in balbezit. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 0:3

27e minuut.
Nouri rent richting de bal. Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Dradeni is nu in balbezit. Hakala rent richting de bal. Hakala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trazanieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmyniji met een snelle inworp. Nouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni geeft de bal voor. Chedli heeft problemen om de bal te vangen. Atamari rent richting de bal. Atamari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 1:3

45e minuut.
Rabani is nu in balbezit. Rabani geeft een hoge lob. Homayoun probeert de bal aan de voet te houden. Souyah is nu in balbezit. Souyah draait met de bal, schiet en ... Yaqtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdalaa 61%, Zibā Tārikh 39%.
abdalaa - Zibā Tārikh 1:4

57e minuut.
Mumtazi onderschept slim de pass. Mumtazi speelt de bal door. Souyah is nu in balbezit. Souyah haalt uit met een fantastische trap. Yaqtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 1:5

69e minuut.
Mumtazi rent richting de bal. Souyah rent richting de bal. Mumtazi is nu in balbezit. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souyah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - Zibā Tārikh 1:6

73e minuut.
Suleiman is nu in balbezit. Suleiman speelt de bal door. Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi verovert de bal door een tackle van achteren. Mumtazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Nouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nouri probeert naar een medespeler te passen. Rabani rent richting de bal. Atamari verovert de bal door een tackle van achteren. Atamari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdalaa 53%, Zibā Tārikh 47%.
abdalaa - Zibā Tārikh 1:6